Uw auto wordt altijd gewassen afgeleverd

Bij Autoschade Oranjedorp in Emmen krijgt u uw auto weer als nieuw terug. Dat zeggen we niet zomaar, we doen er alles aan om uw auto weer helemaal te herstellen. Daarom wordt uw auto voor en na de reparatie helemaal gewassen.

Moderne wasstraat waar uw auto stralend uitkomt

Van binnen en van buiten wordt uw auto uitgebreid gereinigd. De buitenzijde wassen we in de moderne wasstraat. Die wast uw auto grondig, maar met beleid. Zo voorkomen we dat er nieuwe schade ontstaat aan de verse laklaag.

 

Bij werkzaamheden aan de binnenzijde van uw auto kan er vuil in de auto komen. Daarom wordt de auto ook vanbinnen weer helemaal schoongemaakt.

 

Veilig op weg dankzij Autoschade Oranjedorp?
Heeft u schade aan uw auto na een botsing of aanrijding? Dan wilt u er zeker van zijn dat de schade goed wordt hersteld. Niet alleen voor het oog, maar ook onder de motorkap moet alles weer naar behoren functioneren. Kies daarom voor een Schadegarant-bedrijf. Dan bent u verzekerd van een vakkundige reparatie en garantie op het herstel. Autoschade Oranjedorp is het Schadegarant-bedrijf en merkerkend Toyota en Peugeot schadehersteller in de regio Emmen. Een verstandige keuze!

Neem contact op