Een nieuwe laklaag voor uw auto

In de geheel stofvrije spuitcabine wordt uw auto gespoten. De originele kleur wordt gemeten door een computer, en vervolgens door een computergestuurde mengmachine aangemaakt. Dan weet u tenminste zeker dat u uw auto in dezelfde kleur terugkrijgt.

Hypermoderne spuitcabines bij Autoschade Oranjedorp

In de hypermoderne spuitcabine kunnen zowel uw auto als de losse carrosseriedelen tegelijk gespoten worden en wordt de lak op de meest ideale temperatuur gedroogd. Schadelijke invloeden van buitenaf kunnen de gloednieuwe laklaag niet aantasten. Er wordt bij het spuiten gebruikgemaakt van milieuvriendelijke high solid en watergedragen lakken.

 

Door een constante ondersteuning van de lakfabrikant en de kleurinformatie van de fabrikanten zijn wij altijd in staat om uw auto in de originele kleur te spuiten.

 

Antwoord op al uw vragen
Heeft u voor, tijdens of na het schadeherstel vragen? Dan staan we voor u klaar. We helpen u met vragen over het schadeformulier, maar ook wanneer u vervangend vervoer nodig heeft tijdens de reparatie. Bent u achteraf misschien niet helemaal tevreden? Ook dan staan we voor u klaar. Bel 0591-39 40 86.

Neem contact op